Харківський зоопарк витратить більше 100 тисяч гривень на креветки і щупальця кальмарів

Харківський зоопарк провів тендер на купівлю кальмарів та креветок

Комунальна організація "Харківський зоологічний парк" витратить на морепродукти близько 129 тисяч гривень. Про це свідчить інформація в системі закупівель Prozorro.

Так, тендер був оголошений 10 січня. Зоопарк планував закупити щупальця кальмарів, креветок і гамарусів (дрібні прісноводні рачки). Вартість тендеру оцінювалася в 480 100 грн. Торги проводилися окремо по двох лотах. Незважаючи на те, що двоє учасників подали свої пропозиції про продаж 1084 кг гамарусів, обидві заявки відхилили.

А ось тендер на поставку 131 кг щупальців кальмарів і 382 кг креветок виграв ФОП Вадим Морозов. Пропозиція підприємця стартувала з 134,1 тисяч гривень, однак в ході торгів вона знизилося до 128,905 тисяч грн.

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", на початку 2020 року Харківський зоопарк оголосив тендери на будівництво та реконструкцію ще кількох об'єктів. Їх загальна сума - 85 млн грн.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися