У Харкові водіям заборонили паркуватися на площі Свободи

У Харкові перекрили площу Свободи

У Харкові з 2 серпня на кілька днів перекрили площу Свободи та заборонили рух транспорту від вулиці Сумської до вулиці Трінклера. Про це розповіли у пресслужбі Харківської міськради, посилаючись на Департамент інфраструктури.

Зазначається, що на площі почалася підготовка до масових заходів. До завершення всіх святкувань автобуси №20є та 119є будуть об'їжджати закриту ділянку по вже звичному маршруту: - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки, а далі як зазвичай.

Інші харківські новини:

⬤ У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Зазначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішка Крала, Молодіжній. Луї Пастера та інших прилеглих. Варто зазначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще минулого року, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.

⬤ У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Зазначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівській, Новгородській, пр. Науки та інших.

  Найкраща тенісистка України харків'янка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо. Це перша медаль з тенісу в історії України. Українка боролася за третє місце зі спортсменкою з Казахстану Оленою Рибакіною. Поєдинок закінчився з рахунком на користь Еліни: 1:6, 7:6 (5), 6:4. Варто зазначити, що Еліна в рейтингу WTA тримає 6 місце, а Рибакіна - 20.





Иван

2 серпня 2021, 17:18

Перекрыли площадь для подготовки проведения гей парада

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися