У Харкові виставку собак присвятили пам'яті Геннадія Кернеса (ВІДЕО)

У Харкові пройшла виставка собак

У Харкові завершилась десята ювілейна виставка собак. У 2021 році її присвятили пам'яті Геннадія Кернеса. Подробиці розповіли у виданні "Харківських вістей".


Зазначається, що у змаганнях взяли участь собачки 100 різних порід. Перед журі вони показували все на, що здатні. Всім учасникам давали нагороди, а головним призом став "Кубок пам'яті Геннадія Кернеса" і його завоювала хаскі. Виставка проходила під наглядом міської влади.

"Від нечисленних, таких як китайський шунсен, він представлений в одному екземплярі. Є такі породи, як лабрадор - ретривер, їх близько 20 собак. Вільшкок і пімброк - 30 собак. Німецькі вівчарки, біглі, шпіци німецькі. ... Дуже багато різних типів собак, різних видів і розмірів можна побачити на виставці", - розповідає організатор Вікторія Піоновий-Куценко.

Основні новини Харкова:

Найкраща тенісистка України харків'янка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо. Це перша медаль з тенісу в історії України. Українка боролася за третє місце зі спортсменкою з Казахстану Оленою Рибакіна. Поєдинок закінчився з рахунком на користь Еліни: 1: 6, 7: 6 (5), 6: 4. Варто відзначити, що Еліна в рейтингу WTA тримає 6 місце, а Рибакіна - 20.

У Харкові 3 серпня очікується дощ з грозою і шквальний вітер від 15 до 20 м / с. Відповідні дані опублікував Укргідрометцентр. Про погіршення погоди попередили та в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

У Харкові з 2 серпня на кілька днів перекрили площу Свободи та заборонили рух транспорту від вулиці Сумської до вулиці Трінклера. На площі почалася підготовка до масових заходів. До завершення всіх святкувань автобуси №20е та 119-є будуть об'їжджати закриту ділянку по вже звичному маршрутe: - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки, а далі як зазвичай.




Хряковчанин

3 серпня 2021, 19:25

То есть, Гепу приравняли к собакам? Оригинально...

харків'янин

3 серпня 2021, 10:33

хернес, конечно, сучий пес..., но посвящать обезьяне (это же с него лепили фигуры в композицию перед зоопарком) - это напрасно. Что у нас ныне здравствующих или отмеченных большими наградами собак нет???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися