У Харкові затримали російського замовника кілерів (ФОТО)

У Харкові оперативники затримали громадянина Російської Федерації

У Харкові 3 серпня затримали громадянина Росії, який перебував в міжнародному розшуку за організацію вбивства на замовлення. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.


Зазначається, що 30 квітня 2013 року в Ульянівську на підземній стоянці невідомий двічі вистрілив у голову чоловікові з невстановленої зброї. При цьому потерпілий залишився живим. В ході розслідування фахівці встановили, що до організації злочину причетний 52-річний чоловік.

Організатора вбивства доставили в поліцейську дільницю. Його доставлять в РФ і притягнуть до відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 33, ч. 3 ст. 130, ч. 2 ст. 105 (організація вбивства на замовлення) Кримінального кодексу РФ.

Вбивства в Харківській області:

Харків'янка за 10 тисяч доларів замовила вбивство свого колишнього зятя, Владислава Васенка - директора КП "Горелектротранссервіс". Таким чином, вона вирішила поставити крапку у конфліктних відносинах своєї дочки і її колишнього чоловіка, які після розлучення не могли поділити майно і опіку над спільною дитиною.

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Відповідно до закону, хлопчикові максимум загрожує поміщення у спецзаклад для неповнолітніх на строк до трьох років. Однак якщо він не соціалізується і загрожуватиме суспільству - термін продовжать. При цьому те, що хлопцеві виповниться 14 років, ніяк не замінить покарання, оскільки має значення тільки вік, в якому скоїли злочин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися