У харківських кіосках продавали наркотики (ФОТО)

У Харкові на зупинках транспорту продавали макову соломку

У Харкові за один день правоохоронці виявили магазинчики, в яких продавали макові насіння з домішками макової соломки (наркотик). Такі кіоски виявили на території Холодногірського, Московського та Новобаварського районів. Про це розповіли в пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Відзначається, що всього правоохоронці вилучили 35 кілограмів насіння. Такі кіоски розташовувалися на зупинках громадського транспорту, на ринках і в кіосках біля житлових будинків. Зараз фахівці шукають всіх людей, причетних до збуту наркотиків. Всі вилучені товари відправили на експертизу.

Наркобізнес у Харківській області. Останні новини

• У Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих візочках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів і товарів на непідконтрольну українській владі територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових посилок.

• У Харківській області на гарячому спіймали військового, який іншим військовослужбовцям продавав наркотики. Згідно з даними правоохоронців, чоловік створив схему з продажу наркотиків серед товаришів по службі. Його затримали під час продажу товару на 2500 гривень. Військовослужбовець затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

• У Харкові поліцейські затримали двох наркозакладників - 33-річну жінку та 37-річного чоловіка. Зазначається, що жінку зловили, коли вона рила щось на дитячому майданчику. У неї виявили згорток PVP вагою 20 грамів. Наркотики призначалися для подальшого перепродажу через інтернет-магазин. Її подільником виявився 37-річний чоловік.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися