У Харкові на два дні перекриють проспект: як буде курсувати міський транспорт

Де в Харкові перекриють дорогу на два дні

У Харкові з 7 до 9 серпня заборонять рух транспортних засобів по Індустріальному проспекту в районі перехрестя з вул. Косарєва. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

Зазначається, що на вказаній ділянці ТОВ "Монолитбуд-Інвест" буде проводити аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях: Косарєва, Верстатобудівній, Біблика, просп. Олександрівському та іншим прилеглим.

У зв'язку з цим автобусні маршрути № 102е, 147е, 213е, 261е курсуватимуть так:

при русі в сторону до просп. Московського:

- просп. Олександрівський – просп. Архітектора Альошина – вул. Біблика – просп. Індустріальний і далі за маршрутом.

Крім цього. забороняється рух тролейбусів по просп. Олександрівському на ділянці від бульвару Богдана Хмельницького до просп. Індустріального і вул. 12 квітня до РК "12 квітня".

Тролейбус по маршруту № 3:

-РК "вул. Університетська" – пров. Лопатинський – пров. Соляниківський – пров. Подільський – вул. Вернадського – просп. Гагаріна – просп. Героїв Сталінграда – просп. Олександрівський – бульвар Богдана Хмельницького – просп. Московський (розворот) – бульвар Богдана Хмельницького – просп. Олександрівський - просп. Героїв Сталінграда – просп. Гагаріна – вул. Вернадського – пров. Подільський – вул. Ковальська – РК "вул. Університетська".

Тролейбус по маршруту № 36 - не курсує.

Інші перекриття:

⬤ У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Зазначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішка Крала, Молодіжної, Луї Пастера та інших прилеглих. Варто зазначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще минулого року, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.

⬤ У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова, на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Зазначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівській, Новгородській, пр. Науки та інших.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися