Під Харковом побудували величезний лабіринт (ФОТО)

У Харківській області побудували піраміди з сіна

Під Харковом у полі біля траси на Старий Салтів створили величезний лабіринт із сіна та інші різні фотозони. Відповідні фотографії люди публікують у соцмережах.

Зазначені фігури побудували до 15 серпня, коли буде проходити фестиваль Agromol Fest. На заході люди зможуть спробувати різну їжу і взяти участь у конкурсах. Там будуть виступати музичні колективи. Одними з виступаючих будуть представники "Лісапетного батальйону" з Хмельницького.

Інші новини:

У Краснокутську 22 серпня в парку РТП  відбудеться фестиваль "На борщ!". На фестивалі пройде конкурс-змагання. Різні команди будуть варити борщ з будь-якого рецепту та абсолютно без обмежень. При цьому учасники можуть залишити свій рецепт у секреті або поділитися ним. Вибирати переможця будуть судді. Учасники повинні взяти з собою весь необхідний кухонний інвентар: посуд, продукти, спецодяг та інше. Брати участь у фестивалі можуть всі охочі.

У Харківській області провели опитування щодо доходів і умов життя. Згідно з опитуванням, 55,6% домогосподарств області відмовляли собі у всьому найнеобхіднішому, крім їжі. У 32,2% сімей було досить доходів, але заощаджень вони не робили. У 11,4% було достатньо доходів, і вони робили заощадження. При цьому 0,8% населення не можуть забезпечувати навіть достатнє харчування.

У Харківській області з 20 серпня і до 30 вересня у раків починається друге линяння. У зазначений період ловити членистоногих забороняється заради захисту раків. Річ у тому, що линяють вони не у норах, а на відкритому просторі й у цей період неймовірно вразливі. Вилов членистоногих у вказаний проміжок часу може зменшити кількість особин в українських водоймах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися