День міста і 30-річчя Незалежності: у Харкові затвердили план заходів

Ігор Терехов вже підписав відповідне розпорядження

У Харкові затвердили план святкових заходів, присвячених 78-й річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дню міста, Дню Державного Прапора України та 30-й річниці незалежності України. Вони відбудуться в місті з 10 по 29 серпня. Про це йдеться на сайті Харківської міськради.

Зазначається, що секретар мерії Ігор Терехов вже підписав відповідне розпорядження.

17 серпня в Центральному парку відпочинку імені Горького планують відкрити фотовиставку "Харьков. 1941-1943".

19-23 серпня в Харкові проведуть церемонії покладання квітів до пам'ятників і братських поховань, а також мітинги-реквієми та цивільні панахиди. Урочисті заходи відбудуться в кожному районі міста.

Також 23 серпня відбудеться урочисте відкриття меморіальної дошки покійному меру міста Геннадія Кернеса. Також відкриється низка локацій для відпочинку, зокрема - оновлений Харківський зоопарк. У цей же день святкові заходи відбудуться на площі Свободи.

Крім того, 23 серпня в Харкові урочистим підняттям прапора відзначать День Державного прапора України.

24 серпня в місті відбудуться заходи до Дня Незалежності держави. Зокрема, покладання квітів до монумента Незалежності, святкова програма "Кольори України" в парку Горького і хореографічно-театралізована вистава на площі Свободи.

29 серпня у Харкові відбудеться традиційний легкоатлетичний марафон "Визволення".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що секретар Харківської міськради Ігор Терехов розповів, які тварини поселяться в Харківському зоопарку.



Дед Миха

12 серпня 2021, 14:40

23 августа 1943 освобождали Харьков ведь под Красным Флагом!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися