Стадіон "Металіст" отримає найсучаснішу аудіосистему

Вартість нової аудіосистеми - 250 тисяч євро

На стадіоні "Металіст" буде встановлена найсучасніша аудіосистема озвучування. Про це розповіли в пресслужбі футбольного клубу.

Відзначається, що модернізація відбудеться в рамках масштабного відновлення інфраструктури. Вартість нової аудіосистеми - 250 тисяч євро, які президент "Металіста" Олександр Ярославський вже сплатив. У пресслужбі стверджують, що в процесі робіт встановлять обладнання компанії Bose - провідного світового бренду в сфері виробництва звукової техніки.

Зокрема, на стадіоні встановлять сучасні акустичні системи, динаміки для гучномовців та інші нові елементи озвучування.

Раніше повідомлялося, що в Харкові на стадіоні "Металіст" зіграє "Шахтар" , якщо команді вдасться пройти в наступний раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Про це розповів футбольний журналіст Ігор Циганик. Для такого матчу Шахтар повинен пройти Генк. У Києві на "Олімпійському" матч прийняти не зможуть, оскільки там 24 серпня проходити концерт, присвячений Дню Незалежності України. До слова, матч відбудеться 10 серпня о 20:30.

Також на порталі "Коментарі" про стадіон "Металіст":

Першим етапом реконструкції переданого в комунальну власність Спортивного комплексу "Металіст" стала інфраструктура дитячої футбольної академії. На ремонт території ДЮФА за планом повинні витратити 53 мільйони гривень.

⬤ Вся інфраструктура і об'єкти СК "Металіст" перейшли з обласної в комунальну власність. Рішення про його передачу було прийняте 10 червня, і відразу ж після цього на об'єкті почалася реконструкція.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися