Стало відомо, коли в саду Шевченка почне роботу багаторівневий паркінг

Спочатку об'єкт планували відкрити ще у 2020 році до Дня міста

Багаторівневий паркінг, який розташований у районі перетину вулиці Римарської до вулиці Клочківської, за будівлю ХНАТОБу, почне свою роботу ввечері 17 серпня. Такою інформацією поділився директор КП "Харківпарксервіс" Дмитро Мандриков, передає Newsroom.

За словами Мандрикова, на новій парковці зможуть розміститися дві сотні автомобілів і ще 70 - на прилеглій території

"Свою роботу паркінг почне ввечері 17 серпня. Вартість стоянки складе 5 гривень за годину, як і на всіх подібних міських об'єктах. Планується, що паркінг буде функціонувати цілодобово", - сказав директор "Харківпарксервісу".

У виданні нагадують, що спочатку об'єкт планували відкрити ще в 2020 році до Дня міста.

Зазначимо, що до Дня Незалежності в Харкові, 24 серпня, мають намір відкрити знакові архітектурні об'єкти. Серед них - оглядовий майданчик, який розташований на 12 поверсі Держпрому. Готовність оглядового майданчика Держпрому на сьогодні становить 98%. У харків'ян і гостей першої столиці з'явиться можливість розглядати харківські пейзажі за допомогою спеціального бінокля. Крім того, у внутрішній частині майданчика буде організована мультимедійна локація, завдяки якій можна ознайомитися з історичними та архітектурними надбаннями міста.

Раніше видання "Коментарі" писало, що на стадіоні "Металіст" буде встановлена найсучасніша аудіосистема озвучування. Відзначається, що модернізація відбудеться в рамках масштабного відновлення інфраструктури. Вартість нової аудіосистеми - 250 тисяч євро, які президент "Металіста" Олександр Ярославський вже сплатив. У пресслужбі стверджують, що в процесі робіт встановлять обладнання компанії Bose - провідного світового бренду в сфері виробництва звукової техніки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися