Владу міста просять заборонити автомобілі в саду Шевченка

Петицію зареєстровано 10 серпня

Харків'яни звернулися до секретаря міськради Ігорю Терехова з проханням заборонити проїзд машин від ХНАТОБу до дельфінарію. Відповідна петиція розміщена на сайті мерії, пише Depo.Харьков.

"У парку Шевченка алеї в районі дельфінарію є проїзною частиною. Дуже багато автомобілів з відвідувачами їздять від ХАТОБу до дельфінарію наскрізь через парк, прямо серед людей. Пропоную, заборонити проїзд автомобілів парком Шевченка, крім службових авто", - повідомив автор звернення.

Зазначається, що петицію зареєстрували 10 серпня. Для того, щоб міська влада розглянула її, вона повинна за три місяці забрати 5 тис. підписів. Поки що тільки дев'ять харків'ян підписалося під текстом петиції.

Нагадаємо, що багаторівневий паркінг, який розташований в районі перетину вулиці Римарської до вулиці Клочківської, за будівлю ХНАТОБу, почне свою роботу ввечері 17 серпня. На новій парковці зможуть розміститися дві сотні автомобілів і ще 70 - на прилеглій території. Спочатку об'єкт планували відкрити ще у 2020 році до Дня міста.

У матеріалі видання "Коментарі" також повідомлялося, що до Дня Незалежності в Харкові, 24 серпня, мають намір відкрити знакові архітектурні об'єкти. Серед них — оглядовий майданчик, який розташований на 12 поверсі Держпрому. Готовність оглядового майданчика Держпрому на сьогодні становить 98%. У харків'ян і гостей першої столиці з'явиться можливість розглядати харківські пейзажі за допомогою спеціального бінокля. Крім того, у внутрішній частині майданчика буде організована мультимедійна локація, завдяки якій можна ознайомитися з історичними та архітектурними надбаннями міста.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися