Паркування з гарним краєвидом - у Харкові відкрили семиповерховий паркінг (фото)

Будувати величезну будівлю для паркінгу почали ще у 2018 році за мерства Геннадія Кернеса

У саду Шевченка відкрили величезний багаторівневий паркінг. Він розташований позаду від Харківського національного театру опери та балету та протягом тривалого часу був одним з найочікуваніших об'єктів міста. Про те, що собою являє нова споруда, розповіли у Харківській міськраді.

Новий паркінг розташований у семиповерховій будівлі та має 200 паркувальних місць всередині. Ще 70 місць є на зовнішній території. Для людей з обмеженими можливостями виділили перший поверх, для нього навіть зробили окремий виїзд.

picture

Сучасну будівлю обладнали передовими технологіями, в тому числі системою, яка розтоплює сніг.

picture

Будувати парковку почали ще у квітні 2018 року, а анонсував проєкт колишній мер Харкова Геннадій Кернес.

У мерії вважають, що цей паркінг матиме високу популярність, оскільки він розташований поблизу найпопулярніших харківських об'єктів для відпочинку: ХНАТОБ, ККЗ "Україна", Харківський зоопарк та парк Шевченка.

picture

Паркінг працюватиме цілодобово, а його вартість не відрізняється від звичайного міського тарифу - 5 гривень на годину.

Паркінг є відкритим, а на верхніх поверхах відкривається дивовижний краєвид на парк Шевченка та місто.

У соцмережах поціновувачі цікавих локацій та гарних фотографій вже пророкують паркінгу безліч фотосесій та романтичних побачень.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові у парку Горького відкрили нову фотозону, що складається з дивовижних квітів та гілок та підсвічена ліхтариками. Вона створює атмосферу казки, а деяким навіть нагадує декорації книжки "Аліса у Країні Див".



Активист

18 серпня 2021, 13:50

А если ДТП незначительное. Откатилась машина назад или наоборот едущий наверх сзади ударил. Как тогда другим проехать. Пока будут ДТП оформлять. Нормальные люди отьедут в сторону и сами разберуться между собой без полиции и страховой. А если"мажор"или"крутой"небритый не успел побриться потому что бабушка или мама блинами горяченькими кормила и уговаривала просыпаться а то остынут. Эти Клоуны за маленькое пятнышко ущербом на двадцать копеек на весь день дорогу перекроют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися