"Країна Див" посеред міста - де у Харкові з'явилося чарівне місце для фотографій

Дивовижні квіти, чудернацькі гілки, магічне світло та казка просто неба

У Центральному парку культури та відпочинку імені Горького створили казкове місце спеціально для мрійників і любителів гарних світлин. Чарівні декорації та процес фотографування зняв на фотоапарат Василь Голосний та опублікував у своєму Facebook.

Острівець ніби з іншого світу розташований на алеї поблизу від озера у парку. По суті це клумба, облаштована як фотозона, аби там можна було зробити неперевершені знімки. Назвали її "Квіткова хмарина". Вона складається із дивовижних величезних квітів, чудернацьких гілок, листя, та інших декоративних деталей, доповнена влучними світловими конструкціями та підсвічена різними ліхтариками, в тому числі софітними лампами для забезпечення якісних знімків.

Фотозона відкрита у вільному доступі для усіх охочих, проте адміністрація парку попередила про обмеження: одночасно заходити на конструкцію можна не більше, ніж трьом особам.

Найбільш яскраво та магічно композиція виглядає ввечері, коли на вулиці вже темно, а вдень вона прикрашає парк і приваблює різнобарвністю кольорів.

picture

Фотозона вже користується неабиякою популярністю серед харків'ян. Деякі навіть порівнюють її з атмосферою казки "Аліса у Країні Див" і кажуть, що здається, ніби от-от з-за гілки з'явиться білий кролик і покличе вас за собою у пошуках пригод.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харківській області проходитиме наймасштабніший в Україні туристичний фестиваль "ZMIIV TOUR FEST". Організатори планують зібрати в одному місці якомога більшу кількість мандрівників зі всієї країни. Захід проводять вже кілька років у місті Зміїв, цього разу він триватиме три дні поспіль.



Вевик Ив

15 серпня 2021, 09:09

С таким же успехом можно делать виртуальные съемки .Ведь они тоже не натуральные .Единственное уважение что труд был приложен натуральный и качественный.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися