Начальник харківської поліції Андрій Рубель склав повноваження - хто посяде його крісло

На цій посаді екс-очільник харківських силовиків провів дев'ять місяців

Очільник Нацполіції Харківської області  Андрій Рубель подав у відставку. Про це стало відомо 20 серпня з його допису на офіційній сторінці у Facebook.

Андрій Рубель написав, що робота на посаді головного правоохоронця Харківщини для нього стала вже історією. Свою роботу із поліцейськими він назвав напруженою та результативною.

Також колишній очільник харківської Нацполіції повідомив, що для нього настав час для руху далі.

"Дякую слідчим, оперативникам, криміналістам, превенції за фаховість, витримку, за професійну і виснажливу  роботу 24\7", - написав Андрій Рубель.

Він подякував також і усім співробітникам харківської поліції  за підтримку та бажання змінюватися на краще.

За його словами, спільними зусиллями було зроблено багато, а головним результатом є те, що кожен харків'янин чи гість регіону може почувати себе тут у безпеці.

Наприкінці Андрій Рубель побажав своїм колишнім колегам великих здобутків, терпіння та підтримки близьких, розуміння та співпраці з харків'янами.

"Крокуємо далі. Служимо та захищаємо!" - наголосив екс-голова харківської Нацполіції.

picture

Андрій Рубель очолив Нацполіцію Харківської області 4 грудня 2020 року та провів на цій посаді 9 місяців.

За непідтвердженою інформацією його крісло посяде керівник науково-дослідницького  експертно-криміналістичного центру МВС Станіслав Перлін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що новим головою Харківської обласної ради стала представниця фракції "Слуга народу"  Світлана Єгорова-Луценко. Це перша жінка на цій посаді у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися