У Харкові вшанували пам'ять визволителів Харкова та влаштували театралізовану виставу

У танку та під музику війни артисти розповіли трагічну історію

У Харкові на Меморіалі Слави вшанували пам'ять загиблих захисників Харкова й тих, хто визволяв місто у часи війни. Фото і відео з заходу з'явилися у харківських каналах телеграм.

Церемонія розпочалася о 07:30 ранку. Біля меморіалу зібралося кілька тисяч людей. Урочистості із покладання квітів цього року були доповнені театралізованою виставою.

У символічній постановці були задіяні близько 150 осіб: вокалісти, музиканти, танцюристи та хореографи. Спеціально до участі у заході залучили і симфонічний оркестр Харківської філармонії. Артисти показали зворушливу історію під музику часів війни про вдів, які чекають на своїх загиблих чоловіків та синів та оплакують їх. Історія викликала сильні емоції у всіх присутніх від згадок про давно минулі події.

Вшанувати пам'ять загиблих прийшли і ветерани.

Після цього шеренги військових поклали квіти та вінки до вічного вогню Меморіалу, люди вшанували пам'ять загиблих.

"Загиблим побратимам", - значилося на одному з вінків.

На заході було присутнє керівництво міста та області.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що харків'яни довго чекали Дня міста. Вони розповіли, що скучили за святами й насамперед хочуть розважитися, піти на великий концерт на площі Свободи. Інші містяни чекають на відкриття зоопарку, його вони планують відвідати з дітьми. У декого свято на День міста асоціюється із покращеннями й кажуть, що чекають, аби все було добре й у місті, і в країні. Також харків'яни планують у цей день гуляти містом та у парках, де будуть відбуватися розважальні програми.



Джерело: https://t.me/kharkov_now/

Активист

23 серпня 2021, 12:41

Слава Красной Армии освободившей Харьков от немецко-фашистских оккупантов!!! Вечная память воинам Великого Советского народа павшим и отдавших свои жизни в боях за освобождение Харьков от нацистской заразы!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися