На якій вулиці у Харкові влаштують реверсивний рух транспорту

Тимчасово буде також змінено один із тролейбусних маршрутів

У зв'язку з ремонтними роботами частина вулиці Дудинської на кілька днів матиме реверсивний рух транспорту. Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради з посиланням на Департамент інфраструктури.

Дорога на вулиці Дудинської буде частково перекрита - там виконуватимуть дорожні роботи із заміни дорожнього покриття. Ремонтники виконуватимуть роботи поетапно, аби не блокувати рух транспорту на вулиці повністю. Спочатку буде зроблена одна сторона проїжджої частини, після цього почнуть ремонт другої. У цей період рух транспорту буде організовано по вільній від ремонту половині дороги.

Повноцінну дорожню схему на цей період зробити не вдалося, тому маршрут міського тролейбуса №27, який курсує по цій вулиці, тимчасово змінили. Також обмежили рух тролейбусу по вулиці Холодногірській. Обмеження поширюються на усю ділянку маршруту від розворотного кола "Новий Побут" до проспекту Любові Малої.

Тролейбус № 27 курсуватиме за такою схемою: від проспекту Дзюби - по проспекту Ново-Баварському - до вулиці Китаєнка, далі - на перехрестя вулиці Планова та проспекту Любові Малої - звідти по вулицях Семінарській, Великій Гончарівській, Конєва до перехрестя вулиць Коцарської та Благовіщенської, далі - на площу Благовіщенську, по Соборному узвозу на вулицю Університетську, після чого - через провулок Спартаківський на площу Конституції.

Обмеження та зміни у схемі руху триватимуть протягом двох діб із 09:30 26 серпня до 18:00 27 серпня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що через матч "Шахтар"-"Монако" був перекритий рух транспорту на прилеглих до стадіону вулицях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися