У Харкові представили нового очільника Нацполіції - що відомо

Новий голова у працює у структурі МВС вже десятки років

Харківське управління Нацполіції офіційно очолив Станіслав Перлін. Його представили колективу 1 вересня. Саме з цієї дати він займатиме цю посаду. Про те, як відбувався офіційний захід повідомили у пресслужбі Харківської ОДА.

Представляв нового керівника харківським поліцейським очільник Нацполіції України Ігор Клименко. За його словами, Станіслав Перлін не є сторонньою людиною для Харкова, так само як і для правоохоронних органів, адже він працює у МВС вже кілька десятків років.

Новий очільник Харківської Нацполіції наголосив на тому, що він має намір виправдати надану йому довіру. Станіслав Перлін зазначив, що у нього на меті — якісна робота Харківської Нацполіції, яка складатиметься з величезних обсягів роботи кожного дня. Також він підкреслив, що у регіоні має бути створено такий поліцейський простір, де усі мешканці могли б себе почувати у безпеці.

Своєю чергою т.в.о. голови ХОДА Олександр Скакун висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю між правоохоронцями та органами державної влади.

Для довідки: Станіслав Ігорьович Перлін є полковником МВС України. До призначення на посаду голови Харківської поліції очолював експертно-криміналістичний центр Харківщини. До цього 15 років працював у карному розшуку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що колишній очільник Харківської Нацполіції Андрій Рубель склав свої повноваження 20 серпня. Він очолив Нацполіцію Харківської області 4 грудня 2020 року та провів на цій посаді 9 місяців. За його словами, робота на посаді головного правоохоронця Харківщини для нього стала вже історією. Свою роботу із поліцейськими він назвав напруженою та результативною.



НИКОЛАЙ

2 вересня 2021, 11:27

ОТ ОПЫТНЕЙШЕГО РУКОВОДИТЕЛЯ ЗАВИСИТ ОЧЕНЬ МНОГОЕ! ЕСЛИ, КОНЕЧНО, ПРЕДАН ПОРУЧЕННОМУ ДЕЛУ! ПОЖИВЕМ-УВИДИМ! ПОЛИЦИЮ НЕОБХОДИМО ПРИНЦИПИАЛЬНО "ШЕРСТИТЬ" С ВЕРХОВ И ДО НИЗОВ! НАПРИМЕР, В ХЕРСОНСКОЙ ОБЛАСТИ!ОТВЕЧАЮ ЗА СВОИ СЛОВА! УБЕДИЛСЯ КАК ЗАЩИЩАЮТ ...РАСХИТИТЕЛЕЙ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ И ТРУДЯТСЯ В ПОТЕ ЧЕЛА СЛЕДОВАТЕЛИ И НЕКОТОРЫЕ ПРОКУРОРСКИЕ РАБОТНИКИ! ОДИН ИЗ НИХ ДАЖЕ МЕТИТ ПЕРЕЙТИ С И.О. НА РУКОВОДИТЕЛЯ МЕСТНОГО ЗНАЧЕНИЯ! НО ЕСТЬ БОЛЬШАЯ НАДЕЖДА, ЧТО ПРЕЗИДЕНТ СТРАНЫ И ЕГО КОМАНДА ДОВЕДУТ ВАЖНОЕ ДЕЛО ДО КОНЦА. УЖЕ ЕСТЬ ПОЛОЖИТЕЛЬНЫЕ РЕЗУЛЬТАТЫ. И НОВЫЙ МИНИСТР МВД ГОСПОДИН МОНАСТЫРСКИЙ МЕНЯЕТ СИСТЕМУ И ТЕХ РУКОВОДИТЕЛЕЙ, КОТОРЫЕ НЕ СПРАВЛЯЮТСЯ С ПОРУЧЕННЫМ ДЕЛОМ.

Жора

2 вересня 2021, 06:16

Украл-заплатил-отпустили. Заплатил-отпустили-украл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися