У Харкові пройде Всеукраїнський Марш на захист тварин - що вимагатимуть

Марш охопить 29 міст України, які об'єднаються заради прав тварин

У Харкові 5 вересня відбудеться Всеукраїнський Марш зоозахисників. Організатором виступає гуманістична організація UAnimals. Про те, чого вимагатимуть активісти та про деталі заходу розповіли на офіційній сторінці Маршу у Facebook.

Учасники Маршу виступатимуть за прийняття Верховною Радою зоозахисних законопроєктів, які наразі ігноруються.

Активісти вимагають, аби розваги за участі тварин були заборонені, так само, як і існування контактних зоопарків та дельфінаріїв.

Також зоозахисники виступають з ініціативою посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Марш зоозахисників відбувається щорічно по всій Україні. Цього року до нього приєднаються вже 29 міст.

"Тисячі людей по всій Україні виступають за захист тварин на всеукраїнському рівні, за цирк без тварин, заборону притравочних станцій, хутрових ферм, дельфінаріїв та контактних зоопарків", - йдеться в анонсі заходу.

Організатори пишуть, що знущання над тваринами в Україні перейшло вже усі межі та продовжує множитися, а суди запросто виправдовують живодерів.

Марш відбудеться у неділю 5 вересня о 12:00. Він стартуватиме від пам'ятника Воїнам-визволителям, розташованого біля метро "23 серпня".
Організатори закликали учасників дотримуватися карантинних норм та не брати з собою тварин, які можуть отримати стрес у натовпі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові з балкону четвертого поверху викинули п'ятьох маленьких цуценят, усі вони розбилися насмерть. Поліція завела кримінальну справу за ознаками жорстокого поводження з тваринами. 



реалистка

3 вересня 2021, 07:23

Пора защищать людей от зоошизы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися