У Харкові з 4 поверху викинули п'ятьох цуценят - тварини загинули (ФОТО 18+, відео)

У соцмережах повідомляють, що вбивство тварин скоїла дитина

У Харкові з четвертого поверху будинку по вулиці Полтавський шлях посеред дня викинули з балкону маленьких цуценят. Поліція проводить розслідування. Про подію повідомили у харківських каналах Telegram. Офіційний коментар дали у відділі комунікації поліції Харківської області.
Інцидент трапився о 15:41 на перехресті вулиць Полтавський Шлях та Дмитрівська. 43-річна перехожа побачила та одразу повідомила в поліцію, як хтось з четвертого поверху викинув п'ятьох маленьких цуценят. Усі вони розбилися.

У соцмережах повідомили про те, що у квартирі, з якої викинули тварин проживає родина афроамериканців, вони займаються розведенням собак породи "шпіц". Можливо, що цуценят викинути з балкона могла маленька дитина. На відео, розміщеному у соцмережах, видно, як дорослий собака, ймовірно, мати загиблих цуценят, шукає їх на балконі.

Поліція на місце події надіслала слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події. Інформацію зареєстрували Єдиному обліку Харківського районного відділу поліції № 1 за ознаками "жорстокого поводження з тваринами".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на території селища Жуковського виявили звалище із туш загиблих оленів. Останки тварин лежали між вулицею Гризодубова та кладовищем №17. Тіла знайшли на узбіччі дороги біля поля. На місце події викликали поліцію.

Також напередодні  у Харкові власник поні залишив тварину на спеці в замкненому автомобілі на площі Свободи. Обурений очевидець зняв це на камеру і присоромив господаря поні. Водія не було на місці, а навколо замкненого автомобіля сильно смерділо. Чоловік знайшов господаря поні й під загрозою виклику поліції змусив випустити бідну тварину.



Галина Алексеевна

31 серпня 2021, 08:44

Нигеры , чего уж там... а то сразу афроамериканцы. Дикари. И ребенок такой же.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися