У Харкові на весь ранок перекриють вулицю

Харківську вулицю перекриють на весь ранок

У Харкові 11 вересня з 08:00 до 15:00 заборонять проїзд по вулиці Фісановича (на ділянці від вулиці Івана Камишева до Салтівського шосе). Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

Відзначається, що на території спорткомплексу "Турбініст" (вулиця Івана Камишева, 26) будуть проходити спортивно-масові заходи.

Об'їхати закриту ділянку водії можуть прилеглими вулицями: Івана Камишева, Адигейській, Михайлика, Салтівському шосе та інших.

ДТП у Харкові:

⬤ У Харкові 10 вересня на вулиці Великій Панасовській водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиці події поки встановлюються.

  ⬤ У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину і спробував сховатися. Його змогли затримати перехожі й викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб в лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався і почав заднім ходом їхати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися