З Харкова тепер легко можна дістатися ще в один курортне місто

З Харкова тепер можна дістатися в Закопане

У Харкові з'явився новий автобус, який ходить в дуже красиве курортне польське місто Закопане. Про це розповіли на Харківському підприємстві автостанцій.

Відзначається, що відправлятися автобус буде в 07.15 з Центрального автовокзалу (пр-кт Гагаріна, 22).

Довідка. Закопане знаходиться в південній частині Польщі на відстані всього декількох кілометрів від кордону зі Словаччиною. Територією населеного пункту протікають кілька водотоків, які впадають в річку Закопянка, притоки Білого Дунайця.

Закопане вважається самим високогірним містом Польщі. У його адміністративних межах знаходяться татранські гірські масиви (найвищою точкою в околицях міста є гора Свиниця висотою 2301 м), а також значна частина Татранського національного парку. Центральна точка міста (перетин вулиць Крупувки та Костюшко) розташована на висоті 838 м н. у. м.

Інші новини:

 У Польщі поїзд зійшов з рейок. Як стало відомо, неподалік від міста Щецин, що на заході Польщі, пасажирський поїзд протаранив вантажівку на переїзді. Після зіткнення потяг зійшов з рейок. Повідомляється, що поїзд належав німецькій компанії DB Regio та прямував із Щецина до німецького міста Тантов. У результаті події постраждали вісім пасажирів поїзда і ще 39 були евакуйовані.

 Маршрут Київ - Харків став найпопулярнішим напрямком 2020 року на залізниці. По маршруту перевезли 12,7 тис. пасажирів. У 2020 році швидкісні потяги Інтерсіті та Інтерсіті+ перевезли 2,35 мільйона пасажирів. Загалом "Укрзалізниця" за підсумками минулого року перевезла в пасажирських поїздах далекого прямування понад 16 млн пасажирів.




Л

13 вересня 2021, 12:58

Идиотизм трястись в автобусе 1.5 суток когда можно за 2 часа долететь до Кракове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися