У Харкові людям заважають провести ЛГБТ-парад: суцільні образи і погрози

Як проходила рекламна кампанія для "Харків Прайд 2021"

У Харкові люди не могли нормально розмістити рекламні матеріали пов'язані з "Харків Прайд". Представники ЛГБТ постійно стикалися з образами і агресією. Про це розповіла продюсер рекламного агентства Arriba Мерьям Йол на своїй сторінці в Facebook.

За словами Мерьям, у моральному плані останні місяці підготовки до ЛГБТ-параду були просто жахливими. Звичайні постери із закликом виходити на марш зривали вже через 4 години. Крім цього, Мерьям заявила, що люди з ЛГБТ-спільноти регулярно отримують агресивні і принизливі повідомлення.

"Про яку рівність можна говорити, якщо люди з ЛГБТ-спільноти щодня отримують на свою адресу коментарі "Хворі виродки", "Нечистоти і мерзота", "Я б на її місці взагалі мовчки сидів", "Цю чуму потрібно знищувати", "Вас на вогнищах спалювати треба", я можу довго продовжувати", - розповіла Мерьям Йол і зазначила, що "Харків Прайд" - це в першу чергу марш рівності за права усіх людей.

Крім цього, через агресивне ставлення до ЛГБТ рекламники не могли нормально працювати. Різні постери або запрошення просто не давали розклеювати, оскільки "вже було в практиці, коли до конструкцій застосовують акти вандалізму".

Контекст:

12 вересня відбудеться марш "Харків Прайд". Зазначаються, що люди вийдуть з вимогами проводити розслідування на ґрунті ненависті стосовно ЛГБТ та інших вразливих груп, дати рівний доступ до державних інституцій незалежно від сексуальної орієнтації та/або гендерної ідентичності та освіту без булінгу. При цьому парад буде проведено з дотриманням усіх карантинних вимог.

У Харкові 12 вересня пройде марш "Харків Прайд". З 12:30 до 14:00 в місті перекриють ділянку площею Свободи й частину проспекту Науки. Рух транспортних засобів перекрили на ділянці від вул. Трінклера до пр. Науки й по пр. Науки, на ділянці від площі Свободи до вул. Отакара Яроша.




Житель Харькова

13 вересня 2021, 17:59

Ох уж эти заднеприводные и им подобные, криматорий по ним плачет! Ну не чего скоро и фемки выползут на улицу!

Анатолий

12 вересня 2021, 21:53

Люди такие парады не проводят.

Житель Харькова

12 вересня 2021, 16:35

Пусть эти извращенцы валят в Гейропу или в штаты, и там доказывают свои права а не у нас в городе!!!

Слава Україні

12 вересня 2021, 14:38

Этот парад должен был возглавить допа! А что, его не было? Странно...

Лика

11 вересня 2021, 18:58

У этих безбожников вообще ничего святого не осталось!Им непременно надо шастать по Харькову, и имеют наглость расчитывать на поддержку и понимание приличных людей!А потом объясняй детям что это за чмошники с флагами расхаживают!

ЗЗЗ

11 вересня 2021, 13:11

Это ,бл*ть- КАКИМ "людям"??-Извращенцам?? Камнями забить нахрен. По Библии..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися