У Харкові "Градусник" виставили на аукціон

На аукціон виставили харківський пам'ятник архітектури

У Харкові "Будинок із градусником" (будівля по вул. Сумській, 1) виставили на аукціон по оренді. Про це розповіли в регіональному відділенні Фонду державного майна України по Харківській області.

Зазначається, що аукціон пройде 15 вересня. Зараз будівля знаходиться на балансі Державної установи "Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень" та є пам'ятником архітектури. Площа "Градусника" становить 28,2 кв. м, а стартова орендна плата обійдеться у 2 865,28 гривні. Орендувати будинок можна на 5 років.

Інші новини:

 У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура"Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, а з-під них падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 На одному з будинків Харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що в перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.

 Ймовірно, найбільш очікуваним святковим заходом, присвяченим Дню міста у Харкові, стало відкриття Харківського зоопарку. У мережі відразу ж почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття.



Юрий

13 вересня 2021, 18:39

Самая конченная статья!!!!!!

Юрий

13 вересня 2021, 18:39

Нахуй иди даниил

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися