У Харкові на Салтівці відкрили величезну зону відпочинку та будуватимуть алею в гідропарк

Місцеві жителі, окрім нових майданчиків, отримають і медичну амбулаторію

У Харкові у 522-му мікрорайоні почали активно розвивати інфраструктуру. Першим кроком стало відкриття величезної зони відпочинку для дітей та дорослих, яку облаштували позаду однієї з багатоповерхівок. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міськради.

Для дітей встановили ігрові майданчики, гойдалки та спортивні зони. Ігрова зона оздоблена гумовим покриттям, поряд з нею на гравії встановили гімнастичний комплекс. Неподалік також зробили баскетбольний майданчик, а також панна-корт для вуличного футболу.

Також місцевим жителям пообіцяли встановити на території майданчика кілька столів для настільного тенісу.

Окрім цього, у районі планують облаштувати алею, яка стане частиною проєкту "Зелений каркас міста" та поєднуватиме Салтівку із Журавлівським Гідропарком.

До кінця року мешканці району отримають можливість отримувати медичні послуги за кілька кроків від домівок, адже тут планують відкрити амбулаторію. Там будуть вести прийом лікарі, можна буде проконсультуватися у фельдшера, зробити крапельницю та уколи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові відкриють два нових пам'ятники іноземним філософам. Ці культурні проєкти покликані зміцнити міжнародні зв'язки міста. На площі Феєрбаха встановлять пам'ятник азербайджанському класику поезії, філософу та мислителю середньовіччя Нізамі Гянджеві. А у Сквері мислителів на Полтавському Шляху, 22 буде встановлена культурна композиція з трьох фігур філософів різних народів: українського Григорія Сковороди, казахського Абая Кунанбаєва та азербайджанського Мірзи Фаталі Ахундова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися