У Харкові на всі вихідні перекриють вулицю

Харківські комунальники реконструюватимуть водопровідну мережу

У Харкові 18 вересня з 6 ранку заборонять рух транспорту по вул. Алчевських до 24 години 19 вересня. Про це розповіли в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

Зазначається, що дорогу перекриють на ділянці від пров. Дизайнерського до вул. Весніна. Комунальники на вказаній ділянці будуть реконструювати водопровідну мережу. Об'їхати перекриту дорогу можна по прилеглих вулицях: Олеся Гончара, Мироносицькій та пров. Дизайнерському.

Інші новини Харкова:

⬤ У Харкові 17 вересня на стадіоні "Металіст" відбудеться футбольний матч між командами "Металіст" (Харків) і "Полісся" (Житомир). Рух транспорту заборонять з 17:00 до 21:00 по пров. Власовський і вул. Храмова. Крім цього транспорту заборонять проїзд по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінська.

⬤ У Харківській області 17 вересня коронавірус виявили всього у 649 осіб. За добу від коронавірусу померло дев'ятеро людей. В області COVID-19 діагностували вже у 156 444 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3783 хворих. Одужало від коронавірусу вже 147 510 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 5151 пацієнт.

У Харкові сад Шевченка залило стічними водами. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. Комунальникам розповіли про це о 21:30. Ремонтники швидко приїхали на місце та усунули проблему за 30 хвилин. Виявилося, що в каналізаційні мережі потрапили тверді побутові предмети.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися