Метро у Харкові: у вагонах з'являться телевізори (ФОТО)

У харківському метро тестують телевізори

У харківському метро планують встановити відеоінформаційну систему у вагонах. Зараз фахівці тестують її. Про це розповіли у пресслужбі метрополітену.

5.jpg

На екранах будуть показувати дані про станцію, транспортні вузли поряд та рекламу. Крім цього пасажири нібито зможуть подивитися аерознімання, на яких зображена місцевість та об'єкти топоніміки поруч зі станціями метрополітену.

Відзначається, що зазначена система вже пройшла перевірку і всі необхідні випробування. Перший електропоїзд (оснащений екранами) вже готовий до тестового руху разом з пасажирами. Спочатку такою системою обладнаю поїзда Салтівської лінії, а після - Холодногірсько-Заводській і Олексіївської.

Інші харківські новини:

Один зі співробітників Харківського метрополітену отримав від комунального закладу запрошення до Харківського зоопарку та вирішив продати їх на інтернет-ресурсі. Через це розгорівся скандал, а працівника пообіцяли звільнити. За свідченнями машиніста, який продавав квитки на OLX, йому вже понад місяць затримують зарплату, виплачують щотижня по 10% від загальної суми.

Харківські студенти почали атакувати військкомати міста. Черги до установ величезні, люди стоять на вулиці та всередині протягом всього дня. Ситуацію показали на відео у соцмережах очевидці. За свідченнями перехожих, черги у Харківський обласний військкомат збираються вже о 5 ранку. Студенти стоять на вулиці у темряві, аби потрапити до установи якомога швидше. Сам військкомат працює всього два дні на тиждень, тому потрапити на прийом туди украй складно.



Иван

17 вересня 2021, 11:42

В Киеве это внедрили еще 20 лет назад. Из з жалоб пассажиров рекламу со временем запретили. По моему никто на ошибках учиться не хочет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися