У Харкові перекриють вулицю

У Харкові пройде футбольний матч

У Харкові 21 вересня пройде футбольний матч 1/16 фіналу Кубка України між командами ФК "Металіст" (Харків) - ФК "Десна" (Чернігів). Про те де перекриють дорогу розповіли в Департаменті інфраструктури.

З 17:00 до 21:00 рух транспорту заборонять на пер. Власовському, на вул. Храмова та вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінської.

Інші новини:

У Харкові початок нового тижня буде досить прохолодним. У понеділок, 20 вересня, температура повітря вдень буде до 14 градусів тепла. Мінлива хмарність з частими проясненнями збережеться на весь день. У вівторок, 21 вересня, температура повітря вночі протримається на позначці в 9 градусів тепла, а вдень до 12 градусів. Буде хмарна погода. Днем повинен буде піти невеликий дощ, але ближче до вечора він уже закінчиться.

У Харківській області на 20 вересня коронавірус виявили у 218 осіб. За добу від коронавірусу померло двоє людей. В області COVID-19 діагностували вже у 158 033 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3804 хворих. Одужало від коронавірусу вже 147 822 особи. Зараз під наглядом медиків знаходиться 6407 пацієнтів.

Ексзахисник харківського "Металіста" Денис Барвінка помер 10 вересня. Хлопцеві було всього 27 років. Причину смерті поки не розголошують. У футбольних виданнях написали, що Денис був одним з небагатьох футболістів "Металісту", який грав в основній команді під наглядом тодішнього тренера Мирона Маркевича. В Українській Прем'єр-лізі Денис зіграв 7 матчів і віддав одну результативну передачу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися