У Харкові великий ВНЗ перейшов на дистанційне навчання

ХНУРЕ перейшов на дистанційну форму навчання

Харківський національний університет радіоелектроніки перейшов на дистанційну форму навчання. Відповідний наказ підписав ректор Валерій Семенець 22 вересня.

Студенти займаються дома вже з четверга (23 вересня). Дистанційна форма навчання буде діяти до перегляду рівня епідемічної небезпеки. Також на дистанційне навчання вже перейшла Харківська державна академія дизайну і мистецтв.

Контекст:

⬤ У Харківській області на 23 вересня коронавірус виявили у 839 осіб. За добу від коронавірусу померло 14 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 160 132 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3846 хворих. Видужала від коронавірусу вже 148 327 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 7959 пацієнтів.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 



Джерело: https://nure.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися