В Харкові перенесли засідання суду у справі щодо захоплення заручників на Укрпошті

Заплановане засідання не відбулося через зайнятість адвоката

Сьогодні, 10 березня, Київський районний суд Харкова переніс засідання у справі щодо захоплення заручників на Укрпошті у грудні 2017 року. Про це "Коментарям. Харків" повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Засідання не відбулося через зайнятість адвоката обвинуваченого в іншій справі. Розгляд перенесли на 14 березня. Планують продовжити допит потерпілих.

Наразі обвинувачуваний знаходиться в СІЗО. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Окрім захоплення і утримання заручників чоловіка звинувачують у вирощуванні конопель та незаконному виготовленні і зберігання наркотичних засобів (ч. 2 ст. 147, ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 309 КК  України).

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що напередодні 2018 нового року харків’янин захопив приміщення Укрпошти поблизу станції метро "Київська". У заручниках опинилися дев’ять людей. Двоє з них – діти.

Зловмисник демонстрував заручникам пристрій, який називав вибухівкою та розповідав, як він працює. Чоловік не міг чітко сформулювати свої вимоги, а у нього вдома знайшли наркотики. Обвинувачуваному навіть призначали судово-психіатричну експертизу. За її результатами, він усвідомлював, що коїв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися