У Харкові продають науково-дослідний інститут

Науково-дослідний інститут Міністерства енергетики продають майже за 35 мільйонів

У Харкові науково-дослідний інститут комплексної автоматизації хочуть продати за 34,4 млн грн (стартова ціна аукціону). Про це розповіли в пресслужбі Фонду державного майна України.

Будівля знаходиться в провулку Ковальському, 2 та 4/6. Аукціон відбудеться 8 жовтня. Майже за 35 мільйонів пропонують будівель і споруд на 3,4 тис. кв. м. Всього переможець аукціону отримає 12 одиниць нерухомого майна: адміністративний, лабораторні корпуси, склади, полігон, сарай, склад-гараж, прохідну з парканом, спорудження охорони.  

Крім цього в об'єкта є чотири транспортних засоби, дворове покриття, навіс для автостоянки, огородження, криті автостоянки й 1 055 одиниць інших необоротних активів.

З 1 січня та до 30 червня 2021 року підприємство реалізувало продукції на 33,2 тис. грн, в тому числі експортної - 1,7 тис. грн. Станом на 30 червня у підприємства була кредиторська заборгованість у 294,2 тис. грн.

Інші новини:

У Харкові "Будинок з градусником" (будівля по вул. Сумській, 1) виставили на аукціон по оренді. Про це розповіли в регіональному відділенні Фонду державного майна України по Харківській області.

 У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура"Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, а з-під них падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 На одному з будинків Харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що в перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.



Андрей

24 вересня 2021, 15:02

Даже интересно стало за пол года реализовано продукции на 33 тыс.гр,и экспорт 1.7 тыс.шо ж там за монстр на кузнечной

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися