У Харкові жителі ХТЗ цілий день будуть без води

Харків'яни на цілий день залишаться без води

У Харкові 30 вересня на ХТЗ десятки будинків залишаться без гарячої води. Відновити водопостачання обіцяють вже 1 жовтня до 17:00. Про це розповіли на сайті комунального підприємства "Харківські тепломережі".

Комунальники усуватимуть дефект на ділянці тепломагістралі ТМ-32 по просп. Індустріальному, 11. Через це без води залишаться жителі 23 житлових будинків і двох шкіл на ділянці, обмеженій вул. 12 Квітня, вул. Біблика, пр. Олександрівським, вул. Миру, вул. Косарєва, 44-48, вул. Верстатобудівній, вул. Таджицькій.

Контекст:

У Харкові комунальники водоканалу проводять ремонт і заміну внутрішньобудинкового водопостачального устаткування. Роботи ведуть у всіх районах міста, тому в частині будинків обмежують подачу води на час проведення маніпуляцій.

У Харківській міськраді пообіцяли не підвищувати тарифи на послуги ЖКГ мінімум до завершення опалювального сезону. Так, 22 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Харківської міськради, де було прийнято рішення про те, що в Харкові не будуть підвищувати тарифи мінімум до наступної весни, поки триває наступний опалювальний сезон.

У Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить тільки до грудня. Грошей на наповнення вже не вистачає і їх навіть не обіцяють. Зараз Лозовій потрібно 152 млн грн, а з них 120 млн грн — на електроенергію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися