В Харківській області шукають головного аграрія

В Харківській ОДА оголосили конкурс на посаду директора Департаменту агропромислового розвитку

В Харківській обласній державній адміністрації оголосили конкурс на вакантну посаду директора Департаменту агропромислового розвитку. Відповідне розпорядження оприлюднили сьогодні, 11 березня, на сайті облдержадміністрації, передають "Коментарі. Харків". 

Кандидат на посаду повинен мати вищу освіту (за освітнім ступенем не нижче магістра), досвід роботи на посадах державної служби категорії "Б" або "В", або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або на керівних посадах підприємств, установ та організацій не залежно від форми власності не менше двох років. Також претендент має вільно володіти державною мовою, знати законодавство, на рівні користувача працювати з комп’ютером, бути ініціативним, відповідальним, емоційно стабільним тощо.

Посадовий оклад майбутнього керівника 12 тисяч гривень. Також обіцяють інші виплати відповідно до ст. 52 Закону України "Про державну службу".

Документи прийматимуть протягом 7 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу, тобто до 17 березня. Оцінювання проведуть в Будинку рад 23 березня.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській ОДА призначили директора Департаменту охорони здоров’я.  




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися