У Харкові безкоштовно стерилізують тварин (ВІДЕО)

У Харкові пройшла перша акція з безкоштовної стерилізації домашніх тварин

У Харкові проходить акція з безплатної стерилізації домашніх тварин незахищених верств населення. Про це розповіли в КП "Центр поводження з тваринами".

На 30 вересня стерилізували трьох кішок, а на процедуру люди вже записали 430 своїх домашніх тваринок. Проєкт фінансують з міського бюджету і він передбачає стерилізацію 648 тварин.

Послугою може скористатися будь-який пільговик (пенсіонери, багатодітні сім'ї, учасники бойових дій і т.п.). Стерилізують домашніх тварин в Комплексі "ZooCity Kharkiv" на базі КП "Центр поводження з тваринами" за адресою: пр. Гагаріна, 358. Записатися для участі в проєкті можна телефоном: 08000-50-43-13.

Інші новини:

Раніше "Коментарі" розповіли про трагічний випадок з тваринами. В Люботині на вулиці Петровській, 29, живцем згоріли чотири поросяти (по 1 місяцю кожному). Відзначається, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 07:55. Коли пожежники прибули, їм довелося гасити господарську споруду на площі 50 кв.м. Свинок врятувати не встигли. Пожежу локалізували о 09:22, а повністю ліквідували о 11:15.

З початку року в Україні враховано понад 200 кримінальних правопорушень через жорстоке поводження з тваринами. Згідно з повідомленням, за січень-серпень цього року на території України враховано 228 кримінальних правопорушень за жорстоке поводження з тваринами.

У Харкові 29 вересня на вулиці Грозненської невідомі прямо з вікна викинули маленьких кошенят. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах, а потім правоохоронці вже підтвердили інформацію. До правоохоронців люди звернулися близько 12:10 і розповіли про подію. Поліціянти оглянули місця події та опитали свідків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися