У Харкові встановили цілі скульптури з квітів (ФОТО)

У Харкові стартує 10-й ювілейний Бал хризантем

У Харківському екопарку можна подивитися на вже десятий Бал хризантем. Для заходу використали майже 70 тисяч квітів 30-ти різних сортів хризантем. Про це розповіли на сайті Фельдман Екопарку.

Відкриття заходу присвячене Дню вчителя (перша неділя жовтня). У 2021 році темою фестивалю стали жителі мультикомплексу. Так, 2 жовтня в екопарку виступить оркестр курсантів Національної гвардії України та інші інструментальні колективи.

У неділю, 3 жовтня, людей будуть радувати аніматори та артисти-міми. Також гостям запропонують взяти участь у творчих майстер-класах і подивитися на концерти й хореографічні номери. При цьому об 11:30 почнеться карнавальна хода по екопарках, а на 12:00 заплановане велике танцювальне шоу на манежі Кінного комплексу.

На Бал хризантем можна буде подивитися приблизно місяць. Виставка працюватиме щодня з 10:00 до 19:00. Відвідати екопарк можна безплатно. Варто зазначити, що Бал проходить з 2012 року і за 9 попередніх років його відвідали 4,5 млн осіб.

Інші новини:

 У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 В Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися