У Харкові з'явилася нова зона відпочинку (ФОТО)

На Нових будинках відкрили нову зону для відпочинку та спорту

У Харкові 1 жовтня на вул. Маршала Рибалко, 20, відкрили нову зону для відпочинку і занять спортом. Про це розповіли в пресслужбі Харківської міськради.

У дворі встановили дитячий майданчик з гойдалками, каруселлю, пісочницею і різними ігровими комплексами. Крім цього там обладнали спортивний майданчик з полем для мініфутболу, тенісним столом, тренажерами тощо.

Місцеві жителі давно просили владу впорядкувати двір. Там модернізували освітлення, посіяли траву, заасфальтували пішохідні доріжки, привели в порядок дерева, а також встановили лавки, урни, облаштували два майданчики для збору ТПВ та центральну клумбу з туями й кущами ялівцю.

Інші новини:

 В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.




Александр

4 жовтня 2021, 07:37

И здесь поют оды ...все кто был в новом зо́опарке отмечают, да животным хорошо , тем которые остались, а их считанные единицы...было куда большее разнообразие.Сколько только было разных видов обезьян, а копытных, а кошачьих и прочих...и где они теперь? Почти все отмечают, что в ЭкоПарк куда приятнее приехать, чем в новый городской.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися