Терехов заради піару перед виборами відкрив в Харкові недороблений парк (ФОТО)

У Харкові попри коронавірус влаштували масове свято заради Терехова

У Харкові 3 жовтня в.о. мера Ігор Терехов приїхав до Новобаварського району, щоб відкрити ще недороблений парк. Відповідні фотографії опублікував "Перший Вільний".

Журналісти відзначають, що ще 1 жовтня глава адміністрації Новобаварського району Тетяна Цибульник заявляла, що через коронавірус масового свята на відкритті не буде. Але коли чиновники дізналися, що приїжджає сам Ігор Терехов то вони вирішили влаштувати справжнє свято. Тетяна відразу забула про коронавірус і анонсувала гуляння на своїй сторінці в Facebook. Однак через час жінка видалила пост.

ifpfbYc851mmjFnThuIv5y3fJ.png

Також "Перший Вільний" уточнив, що вказаний парк вже реконструювали у 2013-2014 роках. Однак на сайті Харківської міськради видалили відео відкриття цього парку тодішнім мером Геннадієм Кернесом. Інформацію про це також видалили з усіх сайтів, підконтрольних Терехову.

"В цілому, парк на сьогодні має абсолютно "сирий" вид, і його реконструкція триватиме ще довго. Але Ігор Терехов все одно вирішив попіаритися на цьому, приїхавши на відкриття недобудови. Мало не весь час в ніч на 3 жовтня тут кипіла робота - асфальтували доріжки до приїзду в.о. мера", - написали журналісти.


Крім цього місцеві жителі поскаржилися, що оновлювати вказаний парк не було ніякої потреби. За їхніми словами, краще б в декількох сотнях метрів від парку переробили дорогу, яка знаходиться в жахливому стані, або дали б гарячу воду.

iEbl9Fs7JjjOF6GOIIUlcFRpl.jpg

Нагадаємо, у Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення наприкінці березня цього року.




Джерело: https://1svobodnyi.kh.ua/

Игорь

5 жовтня 2021, 01:18

Терехову плевать на здоровье харьковчан!!! Он спокойно позволяет себе общаться в плотную с пенсионерами без защитной маски, а это, между прочим, люди риска. Постоянно собирает людей не смотря на высокий уровень заражаемости коронавирусом в Харькове ради своего пиара! Ему всё равно, сколько людей в данный момент находятся в реанимациях под аппаратами ИВЛ, а для кого в больницах города места уже не хватит. Ему не интересно, сколько людей перезаражаются после праздников его имени и к кому скорая доехать не успеет! Для него главное - это пиар и рейтинг, который вероятно он сам себе рисует. Лучше бы поехал в больницу и посмотрел, что там происходит на самом деле!!! Делаем выводы перед предстоящими выборами!

Остап

4 жовтня 2021, 17:16

Кто этот бред пишет?

Жора

4 жовтня 2021, 07:12

Это не журналисты а уличные Шавки. Где кто им покажет пирожок и гривну они туда же.Харьковчане поговаривают что у них в городе это вроде АТН созданная кем то с уголовным прошлым..В городе сейчас начался сбор подписей убрать шатер с площади свободы напротив обладминистрации..Нужно собрать 5 тыс.подписей за три дня собрали вроде более 70 тыс. . Неужели у обладминистрации нет в городе помещения чтобы выделить для их постояльцев.

Вік

4 жовтня 2021, 06:19

Голосуй.Те! Він вам ще наворочає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися