Нелегали в Харкові: Магазин одягу заплатить величезний штраф

У Харкові Секонд-хенд оштрафували більш ніж на мільйон

Харківський Секонд-хенд оштрафували більш ніж на мільйон гривень за нелегальних працівників. Про це розповіли в обласному управлінні Держпраці.

Інспектори Держпраці ще у 2019 році в ході перевірки в секонд-хенді "Munira Style" виявили там 11 співробітників, які працювали без оформлення трудових відносин. Спеціалісти Держпраці звернулися до суду та пройшли через 2 роки судових розглядів у різних закладах.

Після довгих судових розглядів власника магазину все-таки визнали винним за порушення статті 24 Кодексу законів про працю України. Тепер господареві Секонд-хенду потрібно виплатити 1 мільйон 377 тисяч 090 гривень штрафу. Дане рішення вже не можна скасувати або спростувати.

Інші новини:

У Харкові 23 липня затримали одного із заступників голови Харківської облради Андрія Малиша. За даними правоохоронців, чиновник разом зі своїм адвокатом зажадав хабар у 1 млн 50 тис. грн у керівника одного з комунальних підприємств. За ці гроші заступник. гарантував керівнику збереження його нинішньої посади. Зловмисників викрили під час передачі останньої частини хабаря у 350 тис. грн.

У Харкові 25 серпня із будинку антикорупційного центру винесли ноутбуки, відеотехніку та інше обладнання. Співробітники ХАЦ відразу ж звернулися в поліцію і написали заяву про пограбування. Зазначені обставини ускладнюють роботу фахівців із ХАЦ. За даними правоохоронців, з громадської організації по проспекту Науки винесли 7 ноутбуків, квадрокоптер, фотокамери, два стабілізатори для них і телефони. Поліціянти опитали свідків і вилучили речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися