У Харкові пограбували антикорупційний центр: відповідь поліції

Поліція відкрила кримінальне провадження

У Харкові 25 серпня із будинку антикорупційного центру винесли ноутбуки, відеотехніку та інше обладнання. Співробітники ХАЦ відразу ж звернулися в поліцію і написали заяву про пограбування. Зазначені обставини ускладнюють роботу фахівців з ХАЦ. У пресслужбі Національної поліції розповіли подробиці.

За даними правоохоронців, з громадської організації по проспекту Науки винесли 7 ноутбуків, квадрокоптер, фотокамери, два стабілізатори для них і телефони. Поліціянти опитали свідків і вилучили речові докази.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі.

Останні новини Харкова:

На Харківщині після вихідних зростає кількість нових випадків коронавірусу. Пік захворюваності прогнозують ще попереду. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України. За добу в регіоні було зафіксовано 105 нових хворих коронавірусів. Для порівняння в попередні дні ці цифри були нестабільними: у понеділок - 18, у вівторок - 84, в середу - 33.

У Харкові на Навої Баварії 26 серпня відбулося ДТП з трактором і ВАЗ-2108. Легковик перекинулася на дах. У патрульній поліції розповіли, що на перехресті вул. Даргомижського та ін. Новобаварського ВАЗ-2108 зіткнувся з трактором. Водія легковика госпіталізували. На щастя, він вижив і йому вже нічого не загрожує. Наразі слідчо-оперативна група з'ясовує всі подробиці.

На Харківському стадіоні "Металіст" 25 серпня відбувся футбольний матч між донецьким "Шахтарем" і "Монако" за право участі в змаганнях Ліги чемпіонів. У Харкові команди грали вже другий матч плей-офф Ліги чемпіонів. Перший завершився з незначною перевагою "Шахтаря" - 1:0, проте саме ця перевага дала їм можливість вийти в Лігу чемпіонів. З рахунком 2:2 завершилася гра на стадіоні "Металіст".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися