У Харкові значно прискорять поїзди

Через Харків пустять нові поїзди

"Укрзалізниця" до 12 грудня 2021 року створить 19 пар нових поїздів і прискорить 49 старих потягів. Всього оптимізували 58% поїздів. Відповідний графік руху пасажирських поїздів на 2022 рік опублікували у пресслужбі залізниці.

Так, в Харківській області з'явиться поїзд №795/796 Дніпро - Харків, Бахмут, який буде проїжджати Синельникове, Павлоград, Лозову, Святогірськ і Бахмут. Крім цього почне курсувати поїзд №793/794 Харків - Дніпро, Кривий Ріг, який буде проходити через Лозову, Павлоград, Синельникове, Кам'янське, Верхівцеве.

Крім цього "Укрзалізниця" прискорить поїзд №77 / 78 Харків - Маріуполь. До Маріуполя поїзд добиратиметься на 2 години й 5 хвилин швидше ніж раніше, а назад до Харкова на 3 години й 29 хвилин.

Інші новини:

У Харкові з 8 вересня муніципальні автобуси отримали ще чотири маршрути в місті. Новенькими Karsan можна буде скористатися на маршрутах: "59-e", "64-e", "82-e" і на маршруті "89-e". У міськраді пояснюють, що наявність на маршрутах комунального транспорту не вплинуло на самі схеми. Маршрути повністю дублюють старі й вже наявні. Їх схему можна знайти на картах міста, а також в самих автобусах.

Маршрут Київ - Харків став найпопулярнішим напрямком 2020 року на залізниці. По маршруту перевезли 12,7 тис. Пасажирів. У 2020 році швидкісні потяги "Інтерсіті" та "Інтерсіті" перевезли 2,35 мільйона пасажирів. В цілому "Укрзалізниця" за підсумками минулого року перевезла в пасажирських поїздах далекого прямування понад 16 млн пасажирів.

"Укрзалізниця" презентувала електрички, які відремонтували та модернізували на Київський електровагоноремонтний завод за кошти залізниці. В ході модернізації ЧОА "КЕВРЗ" реалізувало нові технічні рішення, які повинні підвищити комфорт пасажирів, включаючи людей з інвалідністю та велосипедистів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися