У Харкові з'явився новий і дуже гарний парк (НІЧНІ ФОТО)

У неділю в Харкові відкрився новий парк

У Харкові на Плеханівській, 77, 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Про це розповіли в пресслужбі Харківської міськради і опублікували відповідні фотографії.

Парк реконструювали вже більше двох років. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою і звуковими ефектами. 

"У вечірній час парк перетворюється на казкове місце за допомогою магічного світу і проєкційних технологій. Кожна зона - це окреме світлове шоу", - розповіли в міськраді та відзначили, що новий парк повинен працювати щодня з 09:00 до 22:00.

Інші новини інфраструктури:

 В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 На одній з будівель Харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що у перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися