Вихідними у Харкові відбудеться Фестиваль вина та сиру - де і коли

Вино та сир можна буде скуштувати в рамках святкування OctoberFest

У Харкові на вихідних 16 та 17 жовтня у сквері "Стрілка" проходитиме одразу два цікавих фестивалі. Великий традиційний OctoberFest та Фестиваль вина та сиру. Про це повідомили на сторінці заходу у соцмережах.

Фестивалі стартують обидва дні о 10 ранку. Веселощі триватимуть цілий день аж до 22:00. Все відбуватиметься у сквері "Стрілка" у провулку Банному. Вхід на фестиваль безплатний.

У OctoberFest братимуть участь виробники крафтових напоїв і традиційної для фестивалю їжі: ковбаси та сосиски, м'ясо та, звісно, пінне пиво, сидр та солодкі напої.

На всій території працюватиме величезний фудкорт, на якому будуть зібрані найкращі кулінари не лише Харкова, а й з усієї країни.

В рамках Фестивалю сиру та вина у місто завітають винороби та сировари з найцікавішими ласощами у всій Україні. Багато з них частуватиме харків'ян вперше.

У анонсі організатори запрошують завітати на свято енофілів, цінителів і любителів вина, аби познайомитися з шаленим асортиментом напоїв: винами, настоянками та наливками.

До вина для поціновувачів пропонуватимуть найкращу їжу - сир. Сировари представлятимуть свою крафтову продукцію, яку виготовляють вручну у домашні умовах, або у приватних сироварнях. Це забезпечує сиру унікальний яскравий смак та вишуканий аромат, які сильно відрізняють його від сирів масового виробництва.

Також учасники фестивалю матимуть можливість поласувати смаженим сиром, який готуватимуть прямо на очах відвідувачів.

"Коли читаєш слова "вино" та "сир", відразу відчуваєш тонкий аромат улюбленого вина та присмак ідеального сиру", - йдеться в анонсі фестивалю.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові на вихідні можна буде скористатися додатковими потягами, які "Укрзалізниця" запровадила спеціально на тиждень для подорожей у святкові дні.



Андрей

13 жовтня 2021, 13:09

Так а ковида уже нет,я так понимаю

Гжежмик

13 жовтня 2021, 06:04

Шо за дебил это писал? Увольте его нахер, пусть идет атб охранять

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися