Андрій Спаський вручив премію для людей з інвалідністю «Подолання»

Депутат вручив премію двократному срібному призеру Паралімпіади в Токіо Олені Федоті

Урочисте вручення премії "Подолання" - унікальної премії для людей з інвалідністю, відбулося 10 жовтня в Харкові.

Зазначимо, вона заснована в 2013 році і є щорічною. Її вручають людям з інвалідністю за досягнення в професійній, творчої, спортивної або громадської діяльності. Цього року премію вручали в семи номінаціях: спорт, творчість, мистецтво, професіоналізм, гордість України, громадська діяльність, творчий колектив.

Учасником соціального заходу став депутат Харківської міської ради Андрій Спаський.

picture

На своїй сторінці в Facebook він зазначив, що захоплюється цілеспрямованістю і мужністю лауреатів премії, які показують приклад усьому суспільству.

Депутат вручив премію двократному срібному призеру Паралімпіади в Токіо Олені Федоті.

"Історія Олени Федотов вражає до глибини душі. Вона з дитинства пересувається на інвалідному візку, але в цій тендітній дівчині стільки сили і віри в себе, що це не завадило їй побудувати блискучу спортивну кар'єру. Для мене було великою честю вручити Олені премію ", - зазначив Андрій Спаський.

Організатор премії, президент громадської організації людей з інвалідністю "Кріаввіта" Олена Шингарьова розповіла, що експертна комісія обирала кращих в семи номінаціях з 28 претендентів.

"Кожного разу ми з радістю чекаємо зустрічі з нашими героями в цьому чудовому залі. Їх історія успіху - це приклад подолання складнощів, досягнення цілей всупереч, здавалося б, непереборним перешкодам. Їх перемоги надихають, надихають і роблять незаперечним той факт, що люди з інвалідністю вносять величезний вклад в розвиток нашого міста ", - розповіла організатор премії, президент громадської організації людей з інвалідністю" Креавіта "Олена Шингарьова.

picture

Після вручення премії в рамках заходу пройшли благодійний аукціон. Всі виручені кошти підуть на створення і розвиток соціальних проектів для людей з інвалідністю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися