У Харкові жителів запросили на кінне шоу (ФОТО)

У харківському Екопарку відсвяткують День захисників України

У харківському Екопарку 17 жовтня пройде кінне шоу, яке присвятять Дню захисників і захисниць України. Про це розповіли у пресслужбі Екопарку.

Саме свято розпочнеться об 11:30 з вистави, яку презентує Театр дітей і тварин. А саме кінне шоу відбудеться о 12:00 на манежі Кінного комплексу.

Інші новини:

У Харкові на Плеханівській, 77 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали понад два роки. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою і звуковими ефектами.

У Харкові відкрився зоопарк. Всі відвідувачі одностайні у своїх відгуках. Вони вважають, що зоопарк вийшов неймовірним: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам добре тут.

У Харкові відкриють Сквер Мислителів на честь дружби між Україною, Казахстаном і Азербайджаном. У центрі скверу встановлять скульптуру відразу трьох великих мислителів трьох країн: Григорія Сковороди, казахського Абая Кунанбаєва та азербайджанського Мірзи Фатали Ахундова. Поруч зі скульптурою піднімуть три прапори, які будуть символізувати союз і дружбу країн.

Через хронічне захворювання померла слониха Тенді, якій було 23 роки. Зазначається, що тварина мала проблеми з ногами, а саме дисплазію колінних суглобів. Коли хвороба прогресувала, Харківському зоопарку було запропоновано застосувати евтаназію, проте співробітники зоопарку мали надію, що стан слонихи покращиться. Лікування ж давало тимчасовий ефект.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися