Американці купили український танк

Харківський танк "Оплот" замовили в США

Бойовий танк "Оплот", який виготовляють на заводі ім. Малишева в Харкові, відвантажили замовнику з США. Про це розповіли в пресслужбі державного концерну "Укроборонпром".

Генеральний директор "Укрспецекспорту" Вадим Ніздря розповів, що повністю готовий до боїв танк відправили в США в рамках контракту на виготовлення і відвантаження бойової машини між спецекспортером і американським замовником.

Варто зазначити, що БМ "Оплот" здатна воювати з різними видами супротивників: від надводних до низьколетких. Крім цього танк здатний працювати в діапазоні температури навколишнього середовища від -40 °C до +55 °C, при відносній вологості повітря до 98% при температурі 25 ° С, висоті до 3000 м над рівнем моря і запиленості повітря.

Нагадаємо, у Харківській області оновлений танк Т-64БМ2 "Булат" пройшов своє перше випробування та зробив серію пострілів на полігоні області. Зазначається, що модернізований танк оснастили новим двигуном 6ТД, оскільки попередній працював уже на межі своїх можливостей. Це значно прискорило машину та поліпшило маневровість. Однак, щоб встановити нове "серце" залізному монстру, довелося розширити габарити у кормовій частині.



Джон

22 жовтня 2021, 11:36

Унылое дерьмо ваш танк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися