У Харкові з нового флагштоку пропав український прапор (ФОТО)

Харківські комунальники зняли прапор з найвищого флагштока України

У Харкові 21 жовтня з найвищого українського флагштока на перетині Соборного спуску і вулиці Клочківській зняли український прапор. Відповідні фотографії очевидці публікують в соцмережах.

zMfQEfIXLber5V3Zrad_rqkM7.jpg

У КП "Харківзеленбуд" відзначили, що це вони зняли прапор. Фахівці КП провели плановий огляд флагштока і замінили полотнище. Також комунальники відзначили, що прапори завжди опускають при сильних поривах вітру (сьогодні в місті вирували вітри).

Нагадаємо, новий 101-метровий флагшток відкрили 23 серпня в День державного прапора України. Такі флагштоки з прапорами встановили у всіх обласних центрах України до 30-річчя Незалежності України.

Інші новини:

У Харкові 22 жовтня різко потеплішає, проте через декілька днів в регіон прийдуть нічні морози. Про це розповіли представники місцевого гідрометцентру. У п'ятницю, 22 жовтня, в місті буде мінлива хмарність без опадів. Температура повітря вночі від 7 до 12 градусів тепла, а вдень від 15 до 20. Вітер південно-західний, 7-12 м / с, місцями можливі пориви до 20 м / с.

У Лозовій 21 жовтня пройде громадське слухання, на якому обговорять майбутнє підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. В обговоренні візьмуть участь керівники ДП "Лозоваводосервіс", КП "Теплоенерго" і КП "Еко-Сан". Комунальники розкажуть про зміну тарифів на водопостачання, каналізацію, опалення та вивезення сміття і пояснять які чинники на це впливають.

У Харківській міськраді повідомили, що до наступної весни тарифи для населення підійматися не будуть. У повідомленні говориться, що для того, щоб його ефективно підготувати, з міського бюджету витратили у два рази більше коштів, ніж минулого року. На ці гроші було проведено велику роботу. Так, комунальники оптимізували використання наявних ресурсів і привели в належний стан обладнання, покликане сприяти ефективності роботи комунальних систем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися