У Харкові до кінця жовтня перекриють вулицю

На ХТЗ закрили вулицю

У Харкові до 31 жовтня заборонили рух транспорту по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального. Про це розповіли в Департаменті інфраструктури.

На вказаній ділянці комунальники продовжують ремонтувати каналізаційну мережу. Варто відзначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще минулого року. Спочатку рух планували відновити вже у вересні.

Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішека Крала, Молодіжній, Луї Пастера та інших прилеглих.

Новини інфраструктури:

У Харкові на Плеханівській, 77 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали вже понад двох років. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою і звуковими ефектами.

 У Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 На одній з будівель Харківського Хіммашу знайшли старовинну німецьку вивіску, яка була зроблена ще до Другої світової війни. На ній чорною фарбою нанесено напис німецькою мовою: "Kfz.Inst. Komp. 211", що у перекладі означає "Авторемонтна компанія". Будівлю, на якій вона розміщена, збираються ремонтувати, тому напис може бути знищено.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися