На Харків йде потужний антициклон: Як зміниться погода

У Харківській області похолоднішає

У Харкові та області погоду визначатиме потужний антициклон Quedlinburgia, який прийде з Центральної Європи. Про те, як зміниться погода, розповіли в Харківському Гідрометцентрі.

У вівторок, 26 жовтня, буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер змінних напрямків від 3 до 8 м / с. Температура повітря вночі від 3 до 8 градусів морозу, а вдень від 6 до 11 градусів тепла.

У середу, 27 жовтня, утримається невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-західний від 5 до 10 м / с. Вночі температура повітря протримається до 5 градусів морозу, а вдень від 8 до 13 градусів тепла.

У четвер, 28 жовтня, - мінлива хмарність, без опадів. Вітер західний від 5 до 10 м / с. Вночі буде від мінус 1 градуса до плюс 4, а вдень до 13 градусів тепла.

У п'ятницю, 29 жовтня, буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі від 2 до 7 градусів тепла, а вдень повітря підніметься до 15 градусів.

Нагадаємо, в Харкові на вулиці Полтавський Шлях, 24-а, біля Театру юного глядача відкрився Сквер Мислителів на честь дружби між Україною, Казахстаном і Азербайджаном. На відкритті виступив симфонічний оркестр "Prime Orchestra" і співак Сергій Бабкін. Також відбувся фестиваль вуличної їжі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися