З Харкова швидко та дешево можна буде потрапити до Ізраїлю

З Харкова запустять рейси до Ізраїлю

У Харкові з'явиться новий авіарейс до Ізраїлю Про це розповіла авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" у своїй пресслужбі.

Зазначається, що рейси Харків – Тель-Авів (Ізраїль) запустять із 8 листопада. Ними можна буде скористатися понеділками та середами. Квитки коштують від 3784 гривень в один бік з ручною поклажею до 7 кг.

Інші новини аеропорту:

 Загальний пасажиропотік міжнародного аеропорту "Харків" у 2020 році склав 49% від торішнього результату. Зазначається, що за 2020 рік аеропорт обслужив 659 тисяч осіб, а у 2019 послугами аеропорту скористалися 1,34 мільйона пасажирів. Кількість вильотів за рік досягла 3451, а це 62% від показника 2019 року, коли було 5590.

 В аеропорту "Харків" затримали громадянина Туреччини, який намагався провезти в Україну незадекларовані ювелірні вироби з діамантами та смарагдами. Чоловік прибув рейсом "Стамбул-Харків" і проходив через "зелений коридор". Іншими словами він не задекларував коштовності й намагався нелегально їх провезти. В багажі у зловмисника знайшли прикрас на 163 тисячі гривень: золоті кільця, браслети, ланцюжки з діамантами, понад 20 діамантів (10 грамів) і смарагди (загальна вага - 5 грамів).

 З Харкова з'явиться авіарейс в Салоніки (Греція), який почне перевозити пасажирів з 29 березня вівторками та четвергами. Тривалість польоту складе 2,5 години, а квиток буде коштувати від 809 гривень в одну сторону без багажу. Також з Харкова с 2 червня з'явиться авіарейс в Пардубіце (Чехія), який буде літати четвергами та неділями. Тривалість польоту складе 2,5 години, а квиток буде коштувати від 809 гривень в одну сторону без багажу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися