У Харківській області за програмою Зеленського замінили дорогу

В Ольховській ОТГ вперше за 40 років відремонтували дорогу

На Харківщині в Ольховській ОТГ вперше за 40 років провели капітальний ремонт зруйнованої великовантажним транспортом дороги. Про це повідомили на сайті Харківської облдержадміністрації.

Дорогу замінили у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Вказана ділянка проходить через 7 населених пунктів та є основним маршрутом, який пов'язує Ольховську ОТГ із Харковом.

Загалом зробили 13,5 км нової дороги, замінили покриття та основу, оновили освітлення та автопавільйони. На основу дороги дали гарантію 10 років, а на верхнє покриття всього 5 років. 2022 року планують продовжити ремонт дороги в Ольховській ОТГ. Загалом у 2021 році відремонтували 19 доріг регіону.

ДТП у Харкові:

 На Харківщині 30 жовтня у селі Максимівка жінка за кермом Mitsubishi Pajero виїхала на залізничний переїзд, коли там горів червоний сигнал світлофора, і до неї влетів поїзд. Зазначається, що жінку 1958 року народження госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Через аварію потяга затримали на півтори години.

⬤ Увечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

⬤ У четвер, 28 жовтня, Київський районний суд Харкова обирав запобіжний захід 16-річному винуватцю ДТП на проспекті Гагаріна Миколі Харківському та взяв його під варту на 60 днів. Адвокат підлітка заявила, що він не ховатиметься від слідства, а навпаки разом із батьками сприятиме і попросила відправити його під домашній арешт або визначити заставу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися