Станція метро у Харкові потрапила до New York Times (ФОТО)

Фотограф зазначив, що робить знімки метрополітенів у різних містах для архіву на згадку

Фотограф Френк Герфорд протягом шести років (2014-2020 рр.) відвідав понад 770 станцій метро, які були збудовані за часів СРСР у 19 містах. Чоловік також побував у Харкові, де сфотографував станцію метро "Київська". Декілька знімків фотографа, у тому числі й харківського метрополітену, потрапили на Instargam сторінку знаменитого New York Times, пише ТСН.

Зазначається, що Герфорд фотографував метро в Україні, Росії, Грузії, Вірменії, Узбекистані, Азербайджані. Також він робив знімки метрополітену у Празі, Бухаресті та Будапешті.

Сам фотограф зазначив, що мета його діяльності – створити архів фотографій підземок на згадку.

"Майже в кожному місті, яке я відвідав, мені ставили одне й те саме питання: "Чому ти тут фотографуєш?" - розповідає Френк Герфорд.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що у Харкові розглянуть можливість скорочення інтервалу руху поїздів у метро, щоб уникнути масового скупчення людей. У метро, а також у закладах торгівлі та громадського харчування ще жорсткіше стежитимуть за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції

Також на одній зі станцій харківського метро вже вдруге за рік небайдужий харків'янин змінює батарейки в годиннику, який висить у вестибюлі. За цей рік чоловік уже вдруге вирішив замінити елемент живлення годинника. Вперше він влаштував таку акцію у лютому.

"Метро по 8 грн, а на батарейки коштів немає. Давно помітив, що коштує годинник. Ставимо нову батарейку", - розповів чоловік, дійсно замінивши батарейку в годиннику.



Роман

5 листопада 2021, 18:11

Євгеній, нет. Поезд не Харьковский и станция не та

Євгеній

4 листопада 2021, 19:32

Роман, друга фотка ст. м. Київська.

Роман

4 листопада 2021, 15:23

Это не Харьковская станция метро.

Саня

4 листопада 2021, 10:10

Селюковость в статье просто зашкаливает!

Остап

4 листопада 2021, 06:54

Эта гнида англосакская,что то высматривала,мутный он

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися